Ardei capia copţi cu suc de roşii

5
ingrediente

Ingrediente

0 / 5 ingrediente
  • 3kg ardei capia
  • 1/2kg suc de roşii
  • 3 căţei usturoi
  • 3 linguri ulei floarea soarelui
  • sare

Preparare

0 / 12 pași
  1. Ardeii se coc, la cuptor sau grătar.
  2. După ce s-au copt, se curăță de cotor și coajă.
  3. Se pune o oală de 5 litri pe foc, în care se pune uleiul.
  4. Se zdrobește usturoiul folosind cuțitul și se toacă.
  5. Când s-a încins uleiul, se pune usturoiul tocat în oală.
  6. Ardeii se toc cu cuțitul în bucăți mari și se adaugă în oală.
  7. Se toarnă și sticla de suc de roșii în oală și se amestecă ușor.
  8. Se pune sare după gust.
  9. După ce se lasă puțin pe foc să clocotească, se pune conținutul în borcane și se capsează borcanele.
  10. Borcanele se bagă în cuptorul încins.
  11. Se stinge cuptorul.
  12. A doua zi borcanele se fierb 30min în baie de apă.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.