Se pune o oală de 5 litri pe foc, în care se pune uleiul.
Se zdrobește usturoiul folosind cuțitul și se toacă.
Când s-a încins uleiul, se pune usturoiul tocat în oală.
Ardeii se toc cu cuțitul în bucăți mari și se adaugă în oală.
Se toarnă și sticla de suc de roșii în oală și se amestecă ușor.
Se pune sare după gust.
După ce se lasă puțin pe foc să clocotească, se pune conținutul în borcane și se capsează borcanele.
Borcanele se bagă în cuptorul încins.
Se stinge cuptorul.
A doua zi borcanele se fierb 30min în baie de apă.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.
Acest website folosește cookies pentru a facilita o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării pe situl nostru confirmați acceptul Dvs. Puteți citi mai multe despre cookies, dar și despre politica de confidențialitate.