Toate legumele curatate, spalate, se taie in jumatate si se fierb in 3l apa.
Se pune sare dupa gust.
Cand legumele au fiert, se scot din supa.
Pentru a face galustele amestacam grisul cu uleiul. Se adauga oule si se freaca bine cu lingura.
Se pun galustele cu o lingurita in supa care clocoteste si se stropesc cu sucul de rosii in 3 rinduri.
Se opreste focul cand sunt fierte si se pune un capac.
Recomandări
Daca e perioada de post puteti folosi fidea sau taitei.
Legumele se pot cali cu putin ulei si consuma drept garnitura.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.