Sos de legume

9
ingrediente

Ustensile necesare

mașină de tocat
borcane
storcător fructe/legume
pătură
oală mare

Ingrediente

0 / 9 ingrediente
  • 2kg morcovi
  • 1kg ţelină
  • 1kg pătrunjel
  • 1kg păstârnac
  • 1kg ceapă
  • 1kg conopidă
  • 1,5kg dovlecei
  • 8kg roşii
  • 4kg ardei capia sau gogosari

Preparare

0 / 6 pași
  1. Se curata toate radacinoasele si se fierb in putina apa, apoi se dau prin masina de tocat.
  2. Se curata ceapa, dovleceii, conopida, ardeii, se dau prin masina de tocat si se fierb.
  3. Din rosii se face suc cu masina de suc si se scade putin pe foc.
  4. Se amesteca toate foarte bine si se mai clocotesc 20 minute.
  5. Se pune sosul fierbinte in borcane de 400g, se capseaza si se baga in cuptorul incins sau se pun in patura.
  6. A doua zi borcanele se fierb in baie de apa 30 minute.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.