Se toacă ceapa pe tocător și se pune într-o tigaie cu uleiul.
Se rad toate rădăcinoasele și se pun peste ceapă.
Când sunt călite bine se adaugă bulionul sau 1/2kg de suc de roșii.
Se alege orezul, se spală bine și se pune in tigaie.
Se mai lasă 1-2 minute după care se stinge focul.
Se pune nuca, sare și piper după gust și se amestecă bine.
Preparare ardei umplut
0/
5 pași
Se pune umplutura facută la pasul anterior în fiecare ardei gras.
După ce ați umplut ardeiul, în capătul lui se pune o felie de roșie sau o roșie cherry.
Se așează ardei pe verticală într-o oală.
Se toarnă peste ei apă, suc de roșii, 3 linguri de ulei și un praf de sare.
Se introduce oala la cuptor pentru 1h si 15 minute, la 150 grade.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.