Tocană pentru iarnă

5/5 1

/ 5. vot(uri)

10
ingrediente
>9
porții
  • Timp Total 1 ore 0min
  • Complexitatemedie
  • Prepararea în 10 pași
  • Imprimărețeta
  • Autor

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 10 ingrediente
  • 2kg ceapă
  • 1kg morcov
  • 1 păstârnac
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 1 ţelină mica
  • 1kg dovlecel
  • 3kg gogoşari
  • 5kg roşii se fac suc scăzut
  • 1/2kg orez
  • 750ml ulei

Preparare

0 / 10 pași
  1. Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei.
  2. Se curata rădăcinoasele, se spala si se rad.
  3. Se adauga peste ceapa si se calesc bine.
  4. Se adauga gogosarii curatati si tocati la masina de tocat.
  5. Dupa 30 minute se adauga sucul de rosii scazut si orezul spalat.
  6. Se fierbe bine pana ce toate ingredientele sunt fierte.
  7. Se pune fierbinte in borcane de 400 g si se capseaza.
  8. Se pun borcanele in cuptorul incins.
  9. A doua zi se fierb in baie de apa 30 minute.
  10. Se aseaza in camara si se consuma cand se doreste.

Valori nutriționale/1 porție:

  • Calorii 846 42%
  • Carbohidrați 133g 48%
  • Grăsimi 30g 38%
  • Saturate 17g 85%
  • Proteine 4,6g 9%
  • Colesterol 78mg 26%
  • Fibre 7,2g 26%
  • Sodiu 79mg 3%
  • Zahăr 48g 8%
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:
Rețeta face parte din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.