Vinete cu smântână şi usturoi

5
ingrediente
8
porții
Notă timp*: 3h, pentru scurgerea vinetelor

Ustensile necesare

cuptor
satâr de lemn
tocător de lemn
lingură de lemn
bol

Ingrediente

0 / 5 ingrediente
  • 1kg vinete
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri smântână
  • 2-3 caţei usturoi
  • sare

Preparare

0 / 6 pași
  1. Se coc vinetele si se curata calde ca sa nu oxideze (se inegresc).
  2. Se spala si se scurg bine.
  3. Se toaca cu un cutit de lemn si se freaca bine cu ulei.
  4. Se adauga smantana ,sare si usturoi pisat, dupa gust.
  5. Se fac tartine cu paine prajita.
  6. Se pot servi cu ardei capia copti in suc de rosii (vezi reteta) iarna, iar vara cu salata de rosii.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.