Piftie de curcan

Notă timp*: 1 zi

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 5 ingrediente
  • 2-3 aripi de curcan
  • 1-2 morcovi
  • 1 ceapă
  • usturoi pisat
  • sare

Preparare

0 / 8 pași
  1. Se curata bine aripile, se spala si se oparesc.
  2. Se pun la fiert cu ceapa, morcovul, 2-3 catei usturoi.
  3. Apa trebuie sa treaca cu o palma deasupra carnii.
  4. Cand incepe sa fiarba se curata spuma, apoi se lasa sa fiarba la foc mic.
  5. Cand se desface carnea de pe oas,e iar zeama se lipeste de maini, se opreste focul.
  6. Carnea se desface de pe oase si se aseaza in farfurii cu rondele de morcov.
  7. Zeama se potriveste de sare si de usturoi dupa gust si se strecoara.
  8. Se pune zeama in farfurii peste carne si se da la racoare.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.