Se dizolva drojdia cu o ceasca de apa, se adauga uleiul, sare si se toarna totul peste faina pusa intr-un castron.
Se amesteca bine si se adauga apa pana devine un aluat vartos care se framanta 15 minute.
Se lasa la crescut 30 minute.
Preparare umplutură
0/
9 pași
Se curata si se spala ciupercile, ceapa si morcovul.
Se toaca ciupercile si ceapa marunt si se pun la calit in 3 linguri ulei.
Morcovul se rade pe razatoarea mica si se pune peste ceapa si ciuperci.
Cand a scazut toata zeama se stinge focul si se lasa sa se raceasca.
Se adauga 3 oua, faina, sare si piper dupa gust, verdeturile tocate si se amesteca bine.
Se fac 3 foi din aluat se umplu cu ciupeci si se ruleaza.
Se aseaza ruladele intr-o tava unsa si se dau cu ou pe deasupra.
Se coc la cuptor 30-40 minute la 180 grade.
Se acopera cu o folie cand se scot din cuptor pentru a se taia usor feliile.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.