Ruladă cu ciuperci

13
ingrediente
6
porții

Ustensile necesare

ceașcă
lingură
bol
tavă

Ingrediente aluat

0 / 5 ingrediente
  • 1/2 kg făină
  • 25g drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 linguriţa sare
  • apă călduţă

Ingrediente umplutură

0 / 8 ingrediente
  • 1kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 3 ouă
  • piper
  • mărar şi pătrunjel (facultativ ceapa verde 2 buc)
  • sare

Preparare aluat

0 / 3 pași
  1. Se dizolva drojdia cu o ceasca de apa, se adauga uleiul, sare si se toarna totul peste faina pusa intr-un castron.
  2. Se amesteca bine si se adauga apa pana devine un aluat vartos care se framanta 15 minute.
  3. Se lasa la crescut 30 minute.

Preparare umplutură

0 / 9 pași
  1. Se curata si se spala ciupercile, ceapa si morcovul.
  2. Se toaca ciupercile si ceapa marunt si se pun la calit in 3 linguri ulei.
  3. Morcovul se rade pe razatoarea mica si se pune peste ceapa si ciuperci.
  4. Cand a scazut toata zeama se stinge focul si se lasa sa se raceasca.
  5. Se adauga 3 oua, faina, sare si piper dupa gust, verdeturile tocate si se amesteca bine.
  6. Se fac 3 foi din aluat se umplu cu ciupeci si se ruleaza.
  7. Se aseaza ruladele intr-o tava unsa si se dau cu ou pe deasupra.
  8. Se coc la cuptor 30-40 minute la 180 grade.
  9. Se acopera cu o folie cand se scot din cuptor pentru a se taia usor feliile.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.


1 comentarii la Ruladă cu ciuperci