Pârjoale cu ciuperci la cuptor

5/5 1

/ 5. vot(uri)

10
ingrediente
5
porții
  • Timp Total 0 ore 55min
  • Complexitateredusă
  • Prepararea în 10 pași
  • Imprimărețeta
  • Autor

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 10 ingrediente
  • 500g ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cartofi
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • 1 căpățână usturoi
  • 1 legătură mărar
  • sare, piper, cimbru, după gust

Preparare

0 / 10 pași
  1. Ciupercele se spala si se calesc in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori intr-o tigaie.
  2. Dovlecelul si cartofii se curata , se  rad marunt si se scurg foarte bine.
  3. Usturoiul se curata si se piseaza intr-un mojar cu pistil.
  4. Ciupercele calite se maruntesc cu blenderul.
  5. Se amesteca ciupercele cu dovlecelul si cartoful.
  6. Se adauga usturoiul,  sare, piper, marar, cimbrul, ouale si faina.
  7. Se amesteca compozitia foarte bine.
  8. Se pune hartie de copt pe tava si se aseaza pirjoalele.
  9. Se baga tava in cuptorul incins la 200grade.
  10. Se lasa tava 20-20 minute la 180grade.

Valori nutriționale/1 porție:

  • Calorii 846 42%
  • Carbohidrați 133g 48%
  • Grăsimi 30g 38%
  • Saturate 17g 85%
  • Proteine 4,6g 9%
  • Colesterol 78mg 26%
  • Fibre 7,2g 26%
  • Sodiu 79mg 3%
  • Zahăr 48g 8%
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:
Rețeta face parte din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.