Ciupercele se spala si se calesc in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori intr-o tigaie.
Dovlecelul si cartofii se curata , se rad marunt si se scurg foarte bine.
Usturoiul se curata si se piseaza intr-un mojar cu pistil.
Ciupercele calite se maruntesc cu blenderul.
Se amesteca ciupercele cu dovlecelul si cartoful.
Se adauga usturoiul, sare, piper, marar, cimbrul, ouale si faina.
Se amesteca compozitia foarte bine.
Se pune hartie de copt pe tava si se aseaza pirjoalele.
Se baga tava in cuptorul incins la 200grade.
Se lasa tava 20-20 minute la 180grade.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.