Pârjoale cu ciuperci la cuptor

10
ingrediente
5
porții

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 10 ingrediente
  • 500g ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cartofi
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • 1 căpățână usturoi
  • 1 legătură mărar
  • sare, piper, cimbru, după gust

Preparare

0 / 10 pași
  1. Ciupercele se spala si se calesc in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori intr-o tigaie.
  2. Dovlecelul si cartofii se curata , se  rad marunt si se scurg foarte bine.
  3. Usturoiul se curata si se piseaza intr-un mojar cu pistil.
  4. Ciupercele calite se maruntesc cu blenderul.
  5. Se amesteca ciupercele cu dovlecelul si cartoful.
  6. Se adauga usturoiul,  sare, piper, marar, cimbrul, ouale si faina.
  7. Se amesteca compozitia foarte bine.
  8. Se pune hartie de copt pe tava si se aseaza pirjoalele.
  9. Se baga tava in cuptorul incins la 200grade.
  10. Se lasa tava 20-20 minute la 180grade.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.