- 500g ciuperci
- 2 cepe mari
- 3 linguri ulei
- 1 dovlecel
- 2-3 cartofi
- 2 ouă
- 2-3 linguri făină
- 1 căpățână usturoi
- 1 legătură mărar
- sare, piper, cimbru, după gust
- Ciupercele se spala si se calesc in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori intr-o tigaie.
- Dovlecelul si cartofii se curata , se rad marunt si se scurg foarte bine.
- Usturoiul se curata si se piseaza intr-un mojar cu pistil.
- Ciupercele calite se maruntesc cu blenderul.
- Se amesteca ciupercele cu dovlecelul si cartoful.
- Se adauga usturoiul, sare, piper, marar, cimbrul, ouale si faina.
- Se amesteca compozitia foarte bine.
- Se pune hartie de copt pe tava si se aseaza pirjoalele.
- Se baga tava in cuptorul incins la 200grade.
- Se lasa tava 20-20 minute la 180grade.