Limonadă cu miere de albine

6
ingrediente
4
porții

Ustensile necesare

Notă ustensile*
Dacă doriți și cuburi de gheață, puteți pune la congelator o formă pentru gheață, cu apă plată.
carafă
storcător citrice
formă gheață
pahar
congelator

Ingrediente

0 / 6 ingrediente
  • 1 litru apă minerală
  • 3 lămâi (zeama)
  • o jumătate de lime/lămâie verde (zeama)
  • o jumătate de lime pentru decor
  • 5-6 linguri de miere de albine (sau după gust)
  • cuburi de gheaţă (opțional)

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se storc cele 3 lămâi folosind un storcător de citrice.
  2. Se pune zeama de la lămâi într-o carafă de 1 litru.
  3. Se stoarce și o lime și se adaugă zeama în carafă.
  4. Se taie jumătate de lămâie în felii subțiri și se adaugă în carafă. De preferat ca lămâia să nu fi fost tratată pe coajă, după recoltare.
  5. Se pune mierea de albine și se amestecă totul bine.
  6. Se toarnă apă minerală şi se amestecă iar totul până se dizolvă mierea de albine.
  7. Se servește la pahare cu câteva cuburi de gheaţă şi o felie de lime pe marginea paharului pentru aspect.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.