Macaroane cu conopidă

6
ingrediente
6
porții

Ustensile necesare

răzătoare
oală
strecurătoare
vas termorezistent ceramic
plită
cuptor

Ingrediente

0 / 6 ingrediente
  • 1/4kg macaroane sau spaghete
  • 150g caşcaval ras
  • 1 conopidă
  • 100g unt
  • pesmet
  • sare

Preparare

0 / 5 pași
  1. Se desface conopida in buchetele si se fierbe.
  2. Se fierb macaroanele in apa cu putina sare, apoi se strecoara si se amesteca cu putin unt si cascaval ras. Puteți folosi o răzătoare, pentru a rade cașcavalul, în caz că nu îl aveți deja ras.
  3. Intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet se aseaza un strat de macaroane, apoi conopida peste care se pun bucatele de unt si cascaval ras.
  4. Se acopera cu un strat de macaroane peste care se pune unt si cascaval ras.
  5. Se dau la cuptor pentru 20 minute.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.