Se fierb macaroanele in apa cu putina sare, apoi se strecoara si se amesteca cu putin unt si cascaval ras. Puteți folosi o răzătoare, pentru a rade cașcavalul, în caz că nu îl aveți deja ras.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet se aseaza un strat de macaroane, apoi conopida peste care se pun bucatele de unt si cascaval ras.
Se acopera cu un strat de macaroane peste care se pune unt si cascaval ras.
Se dau la cuptor pentru 20 minute.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.