Smantana se amesteca cu galbenusurile, grisul si mirodeniile.
Albusurile se bat spuma cu zaharul si sarea.
Se incorporeaza albusurile cu o lingura in smantana.
Se unge o tava cu ulei sau se folosește hârtie de copt pe fundul tăvii.
Foile se impart in 4 parti.
Pe fiecare parte se pune o lingura plina cu umplutura rezultata din amestecarea albusurilor cu restul ingredientelor.
Se impacheteaza totul sub forma de triunghi. Se aduna intii 2 colturi peste umplutura, apoi se indoaie foaia de placinta iar la urma se indoaie si celelalte colturi.
Se coc la 200 grade timp de 20-30 minute.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.