Trigoane cu smântână

Notă timp*: 1 zi

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 7 ingrediente
  • 1 pachet foi plăcintă
  • 1kg smântână
  • 8 ouă
  • 5 linguri griş
  • 8 linguri zahăr
  • mirodenii
  • praf de sare

Preparare

0 / 9 pași
  1. Se separă gălbenușurile de albușuri.
  2. Smantana se amesteca cu galbenusurile, grisul si mirodeniile.
  3. Albusurile se bat spuma cu zaharul si sarea.
  4. Se incorporeaza albusurile cu o lingura in smantana.
  5. Se unge o tava cu ulei sau se folosește hârtie de copt pe fundul tăvii.
  6. Foile se impart in 4 parti.
  7. Pe fiecare parte se pune o lingura plina cu umplutura rezultata din amestecarea albusurilor cu restul ingredientelor.
  8. Se impacheteaza totul sub forma de triunghi. Se aduna intii 2 colturi peste umplutura, apoi se indoaie foaia de placinta iar la urma se indoaie si celelalte colturi.
  9. Se coc la 200 grade timp de 20-30 minute.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.