Trigoane cu ciuperci

8
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 8 ingrediente
  • 1 pachet foi placintă
  • 1kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 legatură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură ceapa verde (opţional)
  • 2-3 linguri ulei
  • sare şi piper, după gust

Preparare

0 / 8 pași
  1. Ciupercile se spala si se toc marunt.
  2. Ceapa se toaca si se pune la calit impreuna cu ciupercile in ulei.
  3. Cand a scazut toata zeama lasata de ciuperci se opreste focul si se adauga mararul, patrunjelul, sare si piper.
  4. Foile se taie in patru bucati.
  5. Pe fiecare bucata se aseaza langa latura mica cate doua linguri de ciuperci.
  6. Se aduna colturile de jos peste ciuperci apoi se mai indoaie odata triunghiu format iar in final se indoaie colturile de sus a bucatii din foaia de placinta.
  7. Rezulta niste triunghiuri isoscele pe care le asezam in tava unsa cu ulei.
  8. Se introduce tava in cuptorul incalzit la 200 grade pana ce se ruminesc.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.