Peşte (șalău) prăjit

5
ingrediente
4
porții

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 5 ingrediente
  • 1kg file de peşte (şalău sau crap)
  • făină
  • sare
  • ulei
  • lămâie pentru decor

Preparare

0 / 4 pași
  1. Se portioneaza fileul de peste si se sareaza dupa gust.
  2. Se da prin faina pe ambele parti si se prajeste in uleiul de palmier (are consistenta unturii cand e lasat la racoare)  incins la foc potrivit.
  3. Pestele prajit se pune pe o farfurie, pe un servet (pentru a absorbi surplusul de ulei).
  4. La sfarsit se scoate servetul de sub peste, pestele se stropeste cu suc de lamaie si se serveste cu mamaliguta sau cu cartofi natur.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.