Mămăliguţă (mămăligă sau ‘polenta’)

3
ingrediente
4
porții

Ustensile necesare

ceaun fontă emailat
aragaz

Ingrediente

0 / 3 ingrediente
  • 3 pahare apă
  • 1 pahar mălai
  • sare

Preparare

0 / 5 pași
  1. Se pune apa cu un praf de sare la fiert.
  2. Cand clocoteste apa, se da focul incet si se adauga treptat faina.
  3. Se amesteca din cand in cand si se lasa sa fiarba 20 minute.
  4. Se amesteca cu o lingura de lemn pana ce se desprinde mamaliguta de peretii vasului.
  5. Se da focul tare cateva secunde, se impatureste si se rastoarna pe o farfurie larga.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.