Rasol de peşte

9
ingrediente
4
porții

Ustensile necesare

oală
platou

Ingrediente

0 / 9 ingrediente
  • 1kg peşte (şalău sau păstrăv)
  • 1 morcov
  • 1 ţelină mică
  • 1 păstârnac
  • 2-3 cartofi
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • pătrunjel
  • sos de hrean

Preparare

0 / 5 pași
  1. Peştele se curata si se spala.
  2. Legumele se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu sare.
  3. Cand sunt gata legumele se pune pestele deasupra lor (sau legumele se pot scoate din zeama, inainte de a pune pestele) si se mai lasa 10-15min.
  4. Se scoate pe platou, se pune patrunjel tocat, se stropeste cu lamaie.
  5. Se serveste cu legumele fierte si sos de hrean sau mujdei de usturoi.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.