După ce au fiert, se curăță și se dau prin mașina de tocat.
Separat, în altă oală, se fierbe peștele în apă cu sare. Se lasă 10min la fiert.
După ce a fiert peștele, se aleg oasele și se dă carnea prin mașina de tocat.
Ceapa se toacă mărunt pe tocător, cu ajutorul unui cuțit.
Se amestecă peștele cu cartofii, ceapa, usturoiul, piper și sare după gust.
Se adaugă oul, mărarul și o lingură de făină.
Se frământă totul bine și se fac biluțe mici care se prăjesc într-o tigaie cu ulei.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.