Musaca de cartofi

8
ingrediente
6
porții

Ustensile necesare

oală
plită
cuțit
vas yena termorezistent
cuptor

Ingrediente

0 / 8 ingrediente
  • 1kg cartofi
  • 200g brânză telemea
  • 2 ouă fierte
  • 2 ouă
  • 100g smântână
  • 150g unt
  • verdeaţă: pătrunjel, mărar
  • sare

Preparare

0 / 6 pași
  1. Se fierb cartofii, se curata si se taie felii.
  2. Se unge o forma sau vasul yena cu unt.
  3. Se pune un rand de felii de cartof, verdeata, branza, felii de ou fiert si unt, apoi iar felii de cartof.
  4. Se da la cuptor, la foc mic (140 grade).
  5. Cand este aproape gata, se adauga 2 oua batute cu smantana si se da din nou la cuptor.
  6. Se serveste calda.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.