Se freaca galbenusurile cu zaharul până devin spumă.
Se incorporeaza faina si zeama de lamaie.
Se bat spuma albusurile si se incorporeaza cu o lingura in compozitia de galbenusuri.
Cu un ajutorul unei pungi cu dui in vârf se formeaza piscoturi pe o tava, in prealabil unsa si tapetata cu faina.
Se presara cu zahar pudra si se coc 5 minute la 250 grade dupa care la 150 grade inca 10 minute.
Peste piscoturile ferbinti se presara zahar pudra.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.