Bucata de pulpa se taie pe orizontala si se bate bine.
Se sareaza si se pipareaza pe ambele parti.
1/4kg ciuperci si ceapa se toaca si se calesc.
Se adauga oul, sare,piper si se amesteca.
Se pune amestecul de ciuperci pe pulpa si se ruleaza.
Se leaga bine cu sfoara si se aseaza intr-o tava.
Se pune cimbru, sare, piper,vin, apa, si ulei.
Se tine in cuptor la foc potrivit 2 ore.
Se intoarce din cand in cand iar cu jumate de ora inainte de a fi gata se pun restul de ciuperci pe langa pulpa.
Se scoate sfoara si se serveste calda cu ciuperci.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.