Pulpă de porc umplută

5/5 1

/ 5. vot(uri)

9
ingrediente
4
porții
  • Timp Total 2 ore 30min
  • Complexitatemedie
  • Prepararea în 10 pași
  • Imprimărețeta
  • Autor

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 9 ingrediente
  • 1kg pulpă de porc sau piept de curcan
  • 1/2kg ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 pahar apă
  • 1 pahar ulei

Preparare

0 / 10 pași
  1. Bucata de pulpa se taie pe orizontala si se bate bine.
  2. Se sareaza si se pipareaza pe ambele parti.
  3. 1/4kg ciuperci si ceapa se toaca si se calesc.
  4. Se adauga oul, sare,piper si se amesteca.
  5. Se pune amestecul de ciuperci pe pulpa si se ruleaza.
  6. Se leaga bine cu sfoara si se aseaza intr-o tava.
  7. Se pune cimbru, sare, piper,vin, apa, si ulei.
  8. Se tine in cuptor la foc potrivit 2 ore.
  9. Se intoarce din cand in cand iar cu jumate de ora inainte de a fi gata se pun restul de ciuperci pe langa pulpa.
  10. Se scoate sfoara si se serveste calda cu ciuperci.

Valori nutriționale/1 porție:

  • Calorii 846 42%
  • Carbohidrați 133g 48%
  • Grăsimi 30g 38%
  • Saturate 17g 85%
  • Proteine 4,6g 9%
  • Colesterol 78mg 26%
  • Fibre 7,2g 26%
  • Sodiu 79mg 3%
  • Zahăr 48g 8%
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:
Rețeta face parte din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.