Frigărui asortate la grătar

5/5 1

/ 5. vot(uri)

13
ingrediente
6
porții
  • Timp Total 1 ore 0min
  • Complexitateredusă
  • Prepararea în 8 pași
  • Imprimărețeta
  • Autor

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 13 ingrediente
  • 500g ceafă de porc
  • 500g fleici de porc
  • 1kg pulpe de pui
  • 250g ficat de pui
  • 500g piept de pui
  • şuncă afumată
  • ceapă
  • roşii
  • ardei
  • ciuperci
  • cimbru
  • piper
  • sare, după gust

Preparare

0 / 8 pași
  1. Se taie ceafa de porc felii, se pune sare, piper si cimbru dupa gust.
  2. Se curata pulpele, se spala, se scrijeleaza din loc in loc cu cutitul, se pune sare, piper si cimbru dupa gust.
  3. Fleicile de porc trebuie sa fie groase de 1-2 cm, se condimenteaza si ele.
  4. Pieptul se taie in cuburi pentru a putea face frigarui din el.
  5. Se pune pe betele de frigarui bucati de piept, ciuperci, rosii, bucati de sunca, bucati de ardei, bucati de ceapa, alternand intre ele.
  6. Se frig pe un gratar cu jar sau pe aragaz, pe grill.
  7. Se servesc calde pe un platou unde se aseaza toate.
  8. Se pot servi cu mujdei de usturoi sau murături.

Valori nutriționale/1 porție:

  • Calorii 846 42%
  • Carbohidrați 133g 48%
  • Grăsimi 30g 38%
  • Saturate 17g 85%
  • Proteine 4,6g 9%
  • Colesterol 78mg 26%
  • Fibre 7,2g 26%
  • Sodiu 79mg 3%
  • Zahăr 48g 8%
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:
Rețeta face parte din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.