Frigărui asortate la grătar

13
ingrediente
6
porții

Ustensile necesare

tocător de lemn
bețe pentru frigărui
grătar portabil
grătar fontă
platou

Ingrediente

0 / 13 ingrediente
  • 500g ceafă de porc
  • 500g fleici de porc
  • 1kg pulpe de pui
  • 250g ficat de pui
  • 500g piept de pui
  • şuncă afumată
  • ceapă
  • roşii
  • ardei
  • ciuperci
  • cimbru
  • piper
  • sare, după gust

Preparare

0 / 8 pași
  1. Se taie ceafa de porc felii, se pune sare, piper si cimbru dupa gust.
  2. Se curata pulpele, se spala, se scrijeleaza din loc in loc cu cutitul, se pune sare, piper si cimbru dupa gust.
  3. Fleicile de porc trebuie sa fie groase de 1-2 cm, se condimenteaza si ele.
  4. Pieptul se taie in cuburi pentru a putea face frigarui din el.
  5. Se pune pe betele de frigarui bucati de piept, ciuperci, rosii, bucati de sunca, bucati de ardei, bucati de ceapa, alternand intre ele.
  6. Se frig pe un gratar cu jar sau pe aragaz, pe grill.
  7. Se servesc calde pe un platou unde se aseaza toate.
  8. Se pot servi cu mujdei de usturoi sau murături.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.