Rețete
Aperitive
Băuturi
Conserve
Diverse rețete
Dulciuri, prăjituri și torturi
Fripturi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri cu legume
Mâncăruri cu peşte
Panificaţie şi patiserie
Paste şi pizza
Rețete cu maia naturală
Salate
Sosuri
Supe şi ciorbe
Feluri specifice
Rețete tradiționale românești
Rețete culinare de Anul Nou
Rețete culinare de Crăciun
Rețete culinare de Paște
Rețete vegetariene
Rețete vegane
Rețete dietetice
Bucătăria italiană
Bucătăria franceză
Pui
Curcan
Peşte
Porc
Vită
Contact
Aperitive
Băuturi
Conserve
Diverse rețete
Dulciuri
Fripturi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri cu legume
Mâncăruri cu peşte
Panificaţie şi patiserie
Paste şi pizza
Rețete cu maia naturală
Salate
Sosuri
Supe şi ciorbe
Contact
Tort cu fructe şi frişcă
Pulpă de porc umplută
Acasă
/
Rețete
/
Fripturi
/
Frigărui asortate la grătar
Frigărui asortate la grătar
Fripturi
5
/
5
1
(
)
Votează
/ 5. vot(uri)
Niciun vot
13
ingrediente
6
porții
distribuie
Timp Total
1 h 0min
Complexitate
redusă
Prepararea în
8 pași
Imprimă
rețeta
Autor
ReteteCulinareBio
Ustensile necesare
cuțit
tocător de lemn
bețe pentru frigărui
grătar portabil
grătar fontă
platou
Ingrediente
0
/
13 ingrediente
500g ceafă de porc
500g fleici de porc
1kg pulpe de pui
250g ficat de pui
500g piept de pui
şuncă afumată
ceapă
roşii
ardei
ciuperci
cimbru
piper
sare, după gust
Preparare
0
/
8 pași
Se taie ceafa de porc felii, se pune sare, piper si cimbru dupa gust.
Se curata pulpele, se spala, se scrijeleaza din loc in loc cu cutitul, se pune sare, piper si cimbru dupa gust.
Fleicile de porc trebuie sa fie groase de 1-2 cm, se condimenteaza si ele.
Pieptul se taie in cuburi pentru a putea face frigarui din el.
Se pune pe betele de frigarui bucati de piept, ciuperci, rosii, bucati de sunca, bucati de ardei, bucati de ceapa, alternand intre ele.
Se frig pe un gratar cu jar sau pe aragaz, pe grill.
Se servesc calde pe un platou unde se aseaza toate.
Se pot servi cu mujdei de usturoi sau
murături
.
Valori nutriționale/
1 porție
:
+ detalii
Calorii
846
42%
Carbohidrați
133g
48%
Grăsimi
30g
38%
Saturate
17g
85%
Proteine
4,6g
9%
Colesterol
78mg
26%
Fibre
7,2g
26%
Sodiu
79mg
3%
Zahăr
48g
-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.
Ingrediente:
ardei
,
ceapă
,
cimbru
,
piper
,
porc
,
pui
,
roşii
,
şuncă
,
Metode de gătit folosite:
la grătar
Rețeta face parte din
Rețete culinare de Anul Nou
Rețete culinare de Crăciun
Rețete tradiționale românești
Creare și mentenanță de:
Recomandări
Mâncăruri cu legume
Pachețele de primăvară de post (spring rolls chinezești) la cuptor
Panificaţie şi patiserie
Batoane cu mac, varianta de post (fără lactate)
Mâncăruri cu peşte
Sardine la cuptor, rețetă grecească
Mâncăruri cu peşte
Plachie de crap
Aperitive
Băuturi
Conserve
Diverse rețete
Dulciuri
Fripturi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri cu legume
Mâncăruri cu pește
Panificație & patiserie
Paste & pizza
Maia naturală
Salate
Sosuri
Supe & Ciorbe
© 2024
ReteteCulinareBio.ro
Creat de
SisleyStudio