Friptură dietetică de vită

10
ingrediente
6
porții

Ustensile necesare

tocător de lemn
lingură de lemn
cratiță
sită

Ingrediente

0 / 10 ingrediente
  • 500g carne vită
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 păstârnac
  • 2 ardei graşi
  • 2-3 căţei usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri bulion sau suc de roşii(1 pahar)
  • 4 linguri ulei
  • sare, după gust

Preparare

0 / 6 pași
  1. Carnea se spala se opareste bine dupa care se fierbe pana devine aproape frageda.
  2. Se curata legumele si se adauga peste carne.
  3. Cand carnea e bine fiarta se scoate, se pune intr-o cratita cu 2-3 linguri ulei, sare, putina zeama in care a fiert si se baga la cuptor pentru a se rumeni.
  4. Legumele fierte se trec prin sita, se subtiaza cu supa pana devin de consistenta unui sos, se adauga bulionul, usturoi, dafin si sare.
  5. Dupa ce mai fierb se adauga 2 linguri ulei si verdeata daca se doreste.
  6. Carnea se feliaza si se serveste cu acest sos.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.