Prăjitură cu cremă de ciocolată

8
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

Ingrediente 1 foaie

0 / 6 ingrediente
  • 5 ouă
  • 5 linguri zahăr
  • 5 linguri apă
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri nucă
  • 2 linguri făină amestecate cu 2 linguri cacao

Ingrediente cremă

0 / 2 ingrediente
  • 200g unt
  • 1 cutie cremă de ciocolata bio

Preparare foi

0 / 6 pași
  1. Se separa albusurile de galbenusuri.
  2. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bat bine.
  3. Se adauga galbenusurile pe rand apoi la fel apa si uleiul.
  4. Se incorporeaza nuca, faina si cacaua.
  5. Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se baga la cuptorul incins 180 grade.
  6. Între cele două foi se pune crema de mai jos.

Preparare cremă

0 / 3 pași
  1. 175g unt se freaca si se amesteca bine cu o cutie de crema de ciocolata bio.
  2. Se pune pe prajitura un fund de lemn cu o greutate.
  3. Peste a doua foaie se pune glazura de ciocolata, care se obține la bain-marie (baie de apa): 50g zahar pudra, 50g ciocolata menaj bio in 2 linguri apa se topesc foarte bine apoi se adauga peste 25g unt si se amesteca.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.