Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bat bine.
Se adauga galbenusurile pe rand apoi la fel apa si uleiul.
Se incorporeaza nuca, faina si cacaua.
Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se baga la cuptorul incins 180 grade.
Între cele două foi se pune crema de mai jos.
Preparare cremă
0/
3 pași
175g unt se freaca si se amesteca bine cu o cutie de crema de ciocolata bio.
Se pune pe prajitura un fund de lemn cu o greutate.
Peste a doua foaie se pune glazura de ciocolata, care se obține la bain-marie (baie de apa): 50g zahar pudra, 50g ciocolata menaj bio in 2 linguri apa se topesc foarte bine apoi se adauga peste 25g unt si se amesteca.
Recomandări
Este recomandat ca ciocolata și cacaua să fie bio, zahărul din trestie de zahăr, ouă ecologice provenite de la găini crescute liber și hrănite cu furaje ecologice sau măcar ouăle să provină de la găini crescute liber.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.