Tort aperitiv

4
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

cratiță
formă tartă
plită
cuptor

Ingrediente

0 / 4 ingrediente
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • 250 ml lapte
  • 2 ouă

Preparare

0 / 5 pași
  1. Pe foc mic se stinge faina cu uleiul, apoi se adauga putin cate putin laptele amestecand mereu pentru a nu se forma cocoloase.
  2. Dupa ce se raceste se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma cu putina sare.
  3. Se pune aluatul rezultat intr-o tava mare de tarta tapetata cu unt si faina.
  4. Se coace la foc potrivit 15-20 minute.
  5. Se fac 3-4 foi care se ung cu diferite creme aperitive.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.