Se freaca untura cu zaharul si zaharul vanilat sau vanilie
Se adauga smantana, se amesteca bine si apoi se adauga faina pana se obtine un aluat tare.
Se bagă la frigider 2-3 ore dupa care se fac cornuletele.
Se întinde o foaie mare, se taie forme rotunde cu ajutorul unui bol sau farfurii potrivite.
Fiecare aluat rotund se taie în 8 felii și se pune pe fiecare felie bucatele de rahat si se ruleaza.
Se coc in cuptorul incins 15-20 minute.
Cornulete se pudreaza calde cu zahar pudra.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.