Se pune fasolea sa fiarba si dupa cateva clocote se schimba apa.
Cand a inceput sa se moaie boabele de fasoale se adauga 2 morcovi, pastarnacul si felia de bostan (toate tocate marunt) iar ceapa se pune intreaga ca sa fie scoasa cand s-a terminat fasolea de fiert.
In timp ce fasolea se raceste se pregatesc restul ingredientelor pentru salata.
2 morcovi, patrunjelul, 1/2 ridiche neagra si telina se rad pe razatoarea mare.
Rosiile se taie rondele iar varza, salata, ardeiul si mararul se toaca.
Se amesteca fasolea impreuna cu celelalte legume.
Se sareaza si se adauga ulei si otet dupa gust.
La urma se adauga kiwi curatat si taiat cuburi.
Recomandări
Fasolea nu trebuie sa fie cu multa zeama cand se pune la salata.
Salata se poate pune în salată cu ajutorul unei spumiere.
Daca aveti fasole cu bobul mare e foarte bine.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.