Saleuri cu drojdie

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 7 ingrediente
  • 500g făină
  • 200g unt
  • 20g drojdie proaspătă
  • 100ml borş
  • 2 ouă
  • caşcaval (opţional)
  • 1 linguriţă sare

Preparare

0 / 10 pași
  1. Se dizolva drojdia in bors.
  2. Se amesteca untul cu oua, sarea si drojdia dizolvata.
  3. Se adauga faina si se amesteca bine.
  4. Se framanta coca foarte bine si se intinde o foaie groasa de 0,5 cm.
  5. Se taie sub forma de baghete de 1cm /10cm.
  6. Se ung baghetele cu ou bătut, cu ajutorul unei pensule.
  7. Se aseaza baghetele in tava unsa cu ulei.
  8. Se presara susan, chimen sau mac. Daca se doreste se poate rade si cascaval deasupra baghetelor.
  9. Se bagă în cuptor și se coc 20 minute in cuptorul încins la 180 grade.
  10. Sunt gata cand s-au rumenit pe deasupra.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.