Se taie în pătrate dreptunghiulare de mărimi 4cm X 6cm.
Brânza se amestecă/freacă cu cele 4 ouă.
Se pune o linguriță de amestec brânză cu ou (de la punctul 3) pe fiecare pătrățel și se rulează.
Se folosește o tavă de cuptor, care se tapetează cu hârtie de copt. În tava astfel pregătită se așează pateurile.
Se ung pateurile cu ou, cu ajutorul unei pensule.
Se pune o feliuță de cașcaval pe fiecare pateu și se presară câteva semințe de susan.
Se pregătește cuptorul care se preîncălzește la 180 grade.
Se introduce tava în cuptorul încins și se lasă pateurile să se coacă, pentru un timp de aproximativ 15-20 minute, la 180 de grade.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.