Pateuri cu foietaj de casă

5
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 5 ingrediente
  • foietaj de casă
  • 400g brânză puțin sărată
  • 4 ouă
  • 150g cașcaval
  • semințe susan

Preparare

0 / 9 pași
  1. Se împarte aluatul pentru foietaj în două și se întind 2 foi de 2-3mm grosime.
  2. Se taie în pătrate dreptunghiulare de mărimi 4cm X 6cm.
  3. Brânza se amestecă/freacă cu cele 4 ouă.
  4. Se pune o linguriță de amestec brânză cu ou (de la punctul 3) pe fiecare pătrățel și se rulează.
  5. Se folosește o tavă de cuptor, care se tapetează cu hârtie de copt. În tava astfel pregătită se așează pateurile.
  6. Se ung pateurile cu ou, cu ajutorul unei pensule.
  7. Se pune o feliuță de cașcaval pe fiecare pateu și se presară câteva semințe de susan.
  8. Se pregătește cuptorul care se preîncălzește la 180 grade.
  9. Se introduce tava în cuptorul încins și se lasă pateurile să se coacă, pentru un timp de aproximativ 15-20 minute, la 180 de grade.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.