Se împarte aluatul în două și se întind 2 foi de 5mm grosime.
Se unge foaia cu ou.
Cașcavalul se rade pe răzătoare și se presară deasupra foii.
Se pun semințele de susan și se presează ușor semințele cu ajutorul unei spatule.
Se taie saleurile cu un cuțit sau dispozitiv special pentru tăiat în lungime.
Se pregătește cuptorul care se preîncălzește la 180 grade.
Se folosește o tavă de cuptor, care se tapetează cu hârtie de copt. În tava astfel pregătită se așează saleurile.
Se introduce tava în cuptorul încins și se lasă saleurile să se coaca, pentru un timp de aproximativ 15-20 minute, la 180 de grade.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.