Saleuri cu foietaj de casă

3
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 3 ingrediente

Preparare

0 / 8 pași
  1. Se împarte aluatul în două și se întind 2 foi de 5mm grosime.
  2. Se unge foaia cu ou.
  3. Cașcavalul se rade pe răzătoare și se presară deasupra foii.
  4. Se pun semințele de susan și se presează ușor semințele cu ajutorul unei spatule.
  5. Se taie saleurile cu un cuțit sau dispozitiv special pentru tăiat în lungime.
  6. Se pregătește cuptorul care se preîncălzește la 180 grade.
  7. Se folosește o tavă de cuptor, care se tapetează cu hârtie de copt. În tava astfel pregătită se așează saleurile.
  8. Se introduce tava în cuptorul încins și se lasă saleurile să se coaca, pentru un timp de aproximativ 15-20 minute, la 180 de grade.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.