Rețete
Aperitive
Băuturi
Conserve
Diverse rețete
Dulciuri, prăjituri și torturi
Fripturi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri cu legume
Mâncăruri cu peşte
Panificaţie şi patiserie
Paste şi pizza
Rețete cu maia naturală
Salate
Sosuri
Supe şi ciorbe
Feluri specifice
Rețete tradiționale românești
Rețete culinare de Anul Nou
Rețete culinare de Crăciun
Rețete culinare de Paște
Rețete vegetariene
Rețete vegane
Rețete dietetice
Bucătăria italiană
Bucătăria franceză
Pui
Curcan
Peşte
Porc
Vită
Contact
Aperitive
Băuturi
Conserve
Diverse rețete
Dulciuri
Fripturi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri cu legume
Mâncăruri cu peşte
Panificaţie şi patiserie
Paste şi pizza
Rețete cu maia naturală
Salate
Sosuri
Supe şi ciorbe
Contact
Rasol de peşte
Sărmăluţe cu ciuperci
Acasă
/
Rețete
/
Mâncăruri cu peşte
/
Saramură de peşte
Saramură de peşte
Mâncăruri cu peşte
5
/
5
1
(
)
Votează
/ 5. vot(uri)
Niciun vot
7
ingrediente
4
porții
distribuie
Timp Total
1 h 0min
Complexitate
redusă
Prepararea în
11 pași
Imprimă
rețeta
Autor
ReteteCulinareBio
Ustensile necesare
suport grătar pește
grătar fontă
grătar portabil
cratiță
castron
Ingrediente
0
/
7 ingrediente
1kg peşte (caras, crap sau păstrăv)
ardei roşu iute
1 ceapă
piper
sare
lămâie
pătrunjel frunze
Preparare
0
/
11 pași
Se curata pestele si se spala.
Se sareaza si se pipareaza dupa gust.
Se incinge gratarul. Optional se poate unge cu ulei gratarul dacă credeţi că se prinde peştele de el.
Se aseaza pestele pe gratar si se lasa pana se patrunde bine.
Se pune 250ml apa cu sare si ceapa la fiert intr-o cratita.
Se toaca ardei iute si se adauga in cratita.
Se toaca 2 rosii coapte si decojite si se adauga in cratita.
Se scoate ceapa intreaga din cratita.
Se aseaza pestele intr-un castron si se pune saramura peste el.
Se orneaza cu patrunjel tocat si felii de lamaie.
Se serveste cu
mămăliguţă
.
Valori nutriționale/
1 porție
:
+ detalii
Calorii
846
42%
Carbohidrați
133g
48%
Grăsimi
30g
38%
Saturate
17g
85%
Proteine
4,6g
9%
Colesterol
78mg
26%
Fibre
7,2g
26%
Sodiu
79mg
3%
Zahăr
48g
-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.
Ingrediente:
ardei iute
,
caras
,
ceapă
,
crap
,
lămâie
,
păstrăv
,
pătrunjel frunze
,
peşte
,
piper
,
şalău
,
Metode de gătit folosite:
fierbere
la grătar
Rețeta face parte din
Rețete culinare de Anul Nou
Rețete culinare de Paște
Rețete tradiționale românești
Creare și mentenanță de:
Recomandări
Mâncăruri cu legume
Pachețele de primăvară de post (spring rolls chinezești) la cuptor
Panificaţie şi patiserie
Batoane cu mac, varianta de post (fără lactate)
Mâncăruri cu peşte
Sardine la cuptor, rețetă grecească
Mâncăruri cu peşte
Plachie de crap
Aperitive
Băuturi
Conserve
Diverse rețete
Dulciuri
Fripturi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri cu legume
Mâncăruri cu pește
Panificație & patiserie
Paste & pizza
Maia naturală
Salate
Sosuri
Supe & Ciorbe
© 2024
ReteteCulinareBio.ro
Creat de
SisleyStudio