Peşte cu ciuperci

8
ingrediente
3
porții

Ustensile necesare

tigaie
cuțit
plită
tocător de lemn
vas termorezistent ceramic
cuptor

Ingrediente

0 / 8 ingrediente
  • 1kg peşte (şalău sau păstrăv sau alt peşte cu carnea albă)
  • 500g ciuperci călite
  • 1 ceapă
  • 2 pahare vin alb
  • 2-3 roşii
  • 1 lămâie
  • sare şi piper
  • ulei 3-4 linguri

Preparare

0 / 6 pași
  1. Se curata si se spala pestele (salau sau pastrav).
  2. Se sărează peştele şi se lasă câteva ore pentru a intra sarea în el.
  3. Se aseaza intr-un vas termorezistent pestele sarat si piparat.
  4. Peste peşte se pun ciupercile calite in ulei, ceapa, rosiile taiate rondele, lămâia taiata rondele.
  5. Se toarna vinul si se baga la cuptor la 180 grade timp de 45 minute.
  6. Se serveste cu verdeata deasupra: patrunjel sau marar.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.