Ruladă de pasăre umplută cu caşcaval, ciuperci şi cabanos

8
ingrediente
3
porții

Ustensile necesare

planșetă lemn
cuțit
vas yena termorezistent
platou

Ingrediente

0 / 8 ingrediente
  • 1 piept mare de pui sau curcan (dezosat)
  • caşcaval
  • ciuperci (fierte)
  • 1-2 bucăti cabanos sau alt tip de cârnaţi subţiri
  • cimbru
  • 1 pahar vin alb
  • piper
  • sare

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se întinde pieptul pe un fund de lemn se taie cu cuţitul în aşa fel să rezulte o bucată de carne mare cât mai plată si se bate foarte bine.
  2. Se pune cabanosul întreg, felii de caşcaval, ciuperci şi se rulează.
  3. Se leagă bine cu sfoară, se aşează într-o tavă (poate fi o formă ena de chec)
  4. Se unge cu ulei, se sărează şi piperează puţin, se pune cimbru şi se toarnă vin amestecat cu un pahar de apă.
  5. Se bagă la cuptor la 180 grade timp de 1 oră, rotindu-se din când în când.
  6. Se scoate sfoara când e ferbinte şi se mai ţine la cuptor 10 minute.
  7. Se poate servi caldă ca friptură sau rece ca aperitiv.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.