Păstrăv la tavă

11
ingrediente
4
porții

Ustensile necesare

tocător de lemn
vas yena termorezistent
cuptor
tavă de copt

Ingrediente

0 / 11 ingrediente
  • 1kg păstrăv
  • 1kg roşii
  • 500g ciuperci
  • 5 cepe
  • 4 ardei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 100ml vin alb
  • 100ml ulei
  • 150ml apă
  • piper
  • sare

Preparare

0 / 8 pași
  1. Pastravii se curata de solzi si se golesc de intestine, se spala, apoi se taie aripioarele sau mai bine zis înotătoarele.
  2. Ciupercile se spala si se taie felii pe un tocător.
  3. Rosiile, ardeii si ceapa se taie felii, tot pe tocătorul de lemn.
  4. Intr-un vas termorezistent se aseaza un strat de felii de rosii,un strat ardei, ciupercile si un strat ceapa.
  5. Se aseaza apoi pestele cu sare si piper dupa gust.
  6. Se acopera pastravul cu ardei,ceapa si un strat rosii.
  7. Se toarna vinul, apa ,uleiul si se introduce la cuptor 40 minute.
  8. Pastravii se servesc calzi si se presara putin patrunjel proaspat peste ei.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.