Dovlecei cu caşcaval

6
ingrediente
5
porții

Ustensile necesare

cuțit francez
planșetă lemn
răzătoare
tavă de copt
cuptor

Ingrediente

0 / 6 ingrediente
  • 1kg dovlecei
  • 1kg roşii
  • 4 gogoşari sau ardei graşi
  • 1 praf de sare
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 150g caşcaval ras

Preparare

0 / 6 pași
  1. Roșiile se opăresc , se curăță de coajă și se taie rondele.
  2. Dovleceii se curăță și se taie rondele de 1cm grosime pe o planșetă de lemn.
  3. Gogoșarii se curăță de cotor și se taie fideluță, tot pe planșeta de lemn.
  4. Într-o tavă de copt se așează legumele în straturi: roșii, dovlecei, gogoșari și iar rosii.
  5. Se stropesc cu ulei și se pune un strat de cașcaval ras. Dacă nu aveți cașcaval ras, puteți folosi o răzătoare pentru a rade cașcavalul.
  6. Se bagă tava la cuptor pentru 30 minute
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.