Roșiile se opăresc , se curăță de coajă și se taie rondele.
Dovleceii se curăță și se taie rondele de 1cm grosime pe o planșetă de lemn.
Gogoșarii se curăță de cotor și se taie fideluță, tot pe planșeta de lemn.
Într-o tavă de copt se așează legumele în straturi: roșii, dovlecei, gogoșari și iar rosii.
Se stropesc cu ulei și se pune un strat de cașcaval ras. Dacă nu aveți cașcaval ras, puteți folosi o răzătoare pentru a rade cașcavalul.
Se bagă tava la cuptor pentru 30 minute
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.