Cartofi umpluţi cu brânză de vaci

6
ingrediente
3
porții

Ustensile necesare

lingură
vas yena termorezistent
oală

Ingrediente

0 / 6 ingrediente
  • 500g cartofi
  • 250g brânză de vaci
  • 1 felie pâine albă fără coajă, înmuiată în lapte şi stoarsă bine
  • 30g unt
  • 1 ou
  • mărar

Preparare

0 / 6 pași
  1. Se aleg cartofi mari.
  2. Se curata si se fierb 5 minute.
  3. Se golesc cartofii de miez.
  4. Se freaca branza cu oul batut, cu felia de paine, cu mararul si se pune sare dupa gust.
  5. Se umplu cartofii cu branza, se aseaza intr-o cratita, se toarna peste ei putina zeama in care au fiert.
  6. Se presara cubulete de unt si se introduc la cuptor sa se rumeneasca.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.