1 felie pâine albă fără coajă, înmuiată în lapte şi stoarsă bine
30g unt
1 ou
mărar
Preparare
0/
6 pași
Se aleg cartofi mari.
Se curata si se fierb 5 minute.
Se golesc cartofii de miez.
Se freaca branza cu oul batut, cu felia de paine, cu mararul si se pune sare dupa gust.
Se umplu cartofii cu branza, se aseaza intr-o cratita, se toarna peste ei putina zeama in care au fiert.
Se presara cubulete de unt si se introduc la cuptor sa se rumeneasca.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.