Prăjitură japoneză

5/5 1

/ 5. vot(uri)

13
ingrediente
>9
porții
  • Timp Total 0 ore 55min
  • Complexitateredusă
  • Prepararea în 9 pași
  • Imprimărețeta
  • Autor

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 13 ingrediente
  • 200g nucă măcinată
  • 200g unt
  • 3 linguri smântână
  • 200g zahăr brun
  • 200g făină
  • 8 ouă
  • 1 praf de copt
  • 200g zahăr pudră
  • 2 linguri cacao
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 100g unt
  • 2-3 zahăr pudră
  • ciocolată rasă

Preparare

0 / 9 pași
  1. Se freaca 200g unt cu 200g zahar, smantana, 1 lingura cacao si vanilia.
  2. Se incorporeaza faina cu praful de copt si nuca.
  3. Se bat spuma 8 albusuri si se amesteca usor in compozite cu o lingura.
  4. Se pune intr-o tava tapetata si se baga la cuptorul incins.
  5. Temperatura cuptorului trebuie sa fie potrivita.
  6. Cand este aproape gata se scoate din cuptor si se adauga cele 8 galbenusuri frecate cu 200 g zahar pudra.
  7. Se mai tine 15 minute la cuptor cu foc mic.
  8. Se lasa sa se raceasca si se unge cu o crema facuta din 100g unt, 2-3 linguri zahar pudra si 1 lingura cacao.
  9. Peste crema se pune ciocolata rasa sau nuca macinata.

Valori nutriționale/1 porție:

  • Calorii 846 42%
  • Carbohidrați 133g 48%
  • Grăsimi 30g 38%
  • Saturate 17g 85%
  • Proteine 4,6g 9%
  • Colesterol 78mg 26%
  • Fibre 7,2g 26%
  • Sodiu 79mg 3%
  • Zahăr 48g 8%
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:
Rețeta face parte din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.