Prăjitură japoneză

13
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

mixer
bol
tavă de copt
lingură

Ingrediente

0 / 13 ingrediente
  • 200g nucă măcinată
  • 200g unt
  • 3 linguri smântână
  • 200g zahăr brun
  • 200g făină
  • 8 ouă
  • 1 praf de copt
  • 200g zahăr pudră
  • 2 linguri cacao
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 100g unt
  • 2-3 zahăr pudră
  • ciocolată rasă

Preparare

0 / 9 pași
  1. Se freaca 200g unt cu 200g zahar, smantana, 1 lingura cacao si vanilia.
  2. Se incorporeaza faina cu praful de copt si nuca.
  3. Se bat spuma 8 albusuri si se amesteca usor in compozite cu o lingura.
  4. Se pune intr-o tava tapetata si se baga la cuptorul incins.
  5. Temperatura cuptorului trebuie sa fie potrivita.
  6. Cand este aproape gata se scoate din cuptor si se adauga cele 8 galbenusuri frecate cu 200 g zahar pudra.
  7. Se mai tine 15 minute la cuptor cu foc mic.
  8. Se lasa sa se raceasca si se unge cu o crema facuta din 100g unt, 2-3 linguri zahar pudra si 1 lingura cacao.
  9. Peste crema se pune ciocolata rasa sau nuca macinata.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.