Se freaca 200g unt cu 200g zahar, smantana, 1 lingura cacao si vanilia.
Se incorporeaza faina cu praful de copt si nuca.
Se bat spuma 8 albusuri si se amesteca usor in compozite cu o lingura.
Se pune intr-o tava tapetata si se baga la cuptorul incins.
Temperatura cuptorului trebuie sa fie potrivita.
Cand este aproape gata se scoate din cuptor si se adauga cele 8 galbenusuri frecate cu 200 g zahar pudra.
Se mai tine 15 minute la cuptor cu foc mic.
Se lasa sa se raceasca si se unge cu o crema facuta din 100g unt, 2-3 linguri zahar pudra si 1 lingura cacao.
Peste crema se pune ciocolata rasa sau nuca macinata.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.