Se pun într-un vas mare și se opăresc cu 5 litri de saramură, asta însemnând 1 lingură de sare la fiecare litru de apă.
Se lasă până a doua zi, când se vor așeza în borcane de 1kg.
Se curăță restul legumelor și se repartizează uniform în fiecare borcan (aprox. 5-5 borcane).
Se pune câte o lingură de oțet și câte un ardei iute în fiecare borcan.
Se toarnă saramura fierbinte în fiecare borcan.
Se capsează borcanele și se pune o pătură peste ele pentru a se răci lent.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.