Se pun roșiile cu ardeii, se adaugă sarea și se amestecă.
Se pune compoziția rezultată in borcane de 400g și se capsează.
Se fierb borcanele în baie de apă timp de 30min.
Se pun la loc răcoros, gen cămară. Se pot folosi la ciorbe, tocănițe sau alte mâncăruri.
Recomandări
Se poate pune sare mai putina dar nu eliminati sarea pentru ca riscati sa va fermenteze borcanele. Dupa fierberea borcanelor verificati sa fie capacele bine prinse; trebuie sa fie trase in jos.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.