Drob din măruntaie

10
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

cuțit
tocător de lemn
lingură
tavă chec
aragaz
cuptor

Ingrediente

0 / 10 ingrediente
  • 500g ficat pasăre
  • 500g kg pipote cu inimi
  • 2 ouă fierte
  • 1 morcov fiert
  • 3 ouă
  • 2 linguri făină
  • 4 bucăţi ceapă verde
  • 1 legatură mărar
  • 1 legatură pătrunjel
  • sare și piper după gust

Preparare

0 / 10 pași
  1. Se fierb ficatul, pipotele cu inimile și morcovul.
  2. Se fierb 2 ouă și se curăță.
  3. Se toacă ficatul și galbenușurile fierte cu mașina de tocat.
  4. Pipotele, inimile, morcovul și albușurile fierte se toc în cuburi mici.
  5. Se amestecă totul și se adaugă verdeață cu ceapa tocate mărunt pe tocător.
  6. Se incorporează ouăle, făina și sarea cu piper după gust.
  7. Se amestecă bine și se pune într-o tavă de chec.
  8. Tava se unge și se tapetează cu făina sau se unge și se pune o foaie de plăcintă în ea.
  9. Se coace 45 minute la 180 grade.
  10. Se lasă să se răcească în tavă după care se scoate ușor drobul din tavă.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.