După ce s-a răcit, pieptul se dă prin mașina de tocat.
Se taie morcovul, ardeii, măslinele, șunca și cașcavalul cât mai mărunt.
Se amestecă totul (piept, morcov, mazăre, ardei, șuncă, cașcaval) cu gălbenușurile, smântâna și făina.
Se bat albușurile spumă și se încorporează în amestecul rezultat.
Se unge o foaie de chec și se tapetează cu făina (sau se pune o foaie de plăcintă).
Se pune compoziția în tavă și se așează cât mai uniform cu lingura.
Se dă la cuptorul încins pentru 45 minute la 180 grade.
Se scoate din tavă după ce s-a răcit.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.