Aperitiv cu pui

11
ingrediente

Ustensile necesare

mașină de tocat

Ingrediente

0 / 11 ingrediente
  • 2 piepți pui(aprox. 800g)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ardei gras galben
  • 40 măsline fără sâmburi
  • 3 linguri mazăre (din conservă sau congelată)
  • 4 ouă
  • 100g făină
  • 100g șuncă presată (de casă, ideal)
  • 150g cașcaval
  • 1 lingură smântână

Preparare

0 / 9 pași
  1. Se fierbe pieptul împreună cu morcovul.
  2. După ce s-a răcit, pieptul se dă prin mașina de tocat.
  3. Se taie morcovul, ardeii, măslinele, șunca și cașcavalul cât mai mărunt.
  4. Se amestecă totul (piept, morcov, mazăre, ardei, șuncă, cașcaval) cu gălbenușurile, smântâna și făina.
  5. Se bat albușurile spumă și se încorporează în amestecul rezultat.
  6. Se unge o foaie de chec și se tapetează cu făina (sau se pune o foaie de plăcintă).
  7. Se pune compoziția în tavă și se așează cât mai uniform cu lingura.
  8. Se dă la cuptorul încins pentru 45 minute la 180 grade.
  9. Se scoate din tavă după ce s-a răcit.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.