/ 5. vot(uri)
Niciun vot
Am încercat tot felul de rețete de muștar, de genul muștar preparat doar din semințe de muștar sau o combinație între semințe și făină de grâu. Dacă prima variantă e mult prea iute la gust de îți iese prin ochi, nas și urechi :), a doua poate fi ceva mai reușită, însă nu excepțională. Însă de curând mi-a venit ideea să încerc o nouă rețetă de muștar, având ca bază tapioca, mai precis pudră de tapioca.
Tipul acesta de muștar este plăcut la gust, îl poți mânca în cantități mai mari, chiar și cu lingurița fără să simți asprimea muștarului, acest super aliment, cu efecte antiinflamatoare și antioxidante.
Muștarul cu pudră de tapioca e puțin gelatinos ca aspect, însă gustul este de nota 10, nemailuand în calcul avantajele acestui aliment, tapioca, sursă sănătoasă de carbohidrați fără gluten.