- 2 ouă
- 150g zahăr brun
- 2 lingurițe bicarbonat de sodiu stins cu lămâie sau 1 praf de copt
- 3 linguri de miere
- 70g unt
- făină
- 130g unt
- 8 linguri lapte
- 4 linguri cacao
- 150g zahăr brun
- 150g nucă măcinată sau nucă de cocos
- Se freacă ouăle cu zahărul, untul și miere.
- Se adaugă bicarbonatul stins cu lămâie.
- Se adaugă făină până se obține un aluat ce se poate întinde.
- Din aluat se întinde o foaie de 0,5cm, cât o tavă dreptunghiulară.
- Se bagă în cuptorul încins în prealabil și se lasă 20 minute.
- Se scoate din cuptor și se taie caldă sub formă de bastonașe de 1,5cm/5cm.
- Se introduce fiecare bastonaș în glazură, pe o lungime de 4cm și se dau prin nucă măcinată sau nucă de cocos.
- Se topește zahărul cu cacao și se adaugă untul la baie de apă.