Muşchi afumat

Notă timp*: 5h

Ustensile necesare

oală

Ingrediente

0 / 6 ingrediente
  • 2 bucăţi muşchi de porc (lungi de ~25 cm)
  • foi de dafin
  • vin alb 1 pahar sau zeamă de varză murată
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare

Preparare

0 / 4 pași
  1. Se leaga muschii strans cu sfoara.
  2. Se fierb putin in apa cu sare, vin, piper boabe, foi de dafin, cimbru.
  3. Daca se fierbe in zeama de varza se pune sare putina sau deloc.
  4. Se da cu boia dulce si sare dupa ce e scos din apa si se baga la afumat 5-6 ore.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.