Lebăr de casă

7
ingrediente
9
porții
Notă timp*: 1 zi

Ustensile necesare

Notă ustensile*
Este nevoie de două planșete de lemn.
mașină de tocat carne
cuțit
oală
tifon
planșetă lemn

Ingrediente

0 / 7 ingrediente
  • 1kg ficat porc
  • 250g slănină porc
  • 1-2 spline de porc
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • maţe de porc groase

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se spala toate ingredientele si se fierb cu foi de dafin.
  2. Se dau de 2 ori prin masina de tocat, pentru a ieși o pastă cât mai fină.
  3. O bucatica din slanina se toaca cuburi mici pe un tocător de lemn.
  4. Se sareaza si pipareaza dupa gust (cine doreste poate adauga si 1-2 oua).
  5. Se pune compozitia in mate si se fierbe totul timp de 10 minute. Ele se bagă și în tifon, înainte de a le pune la fiert.
  6. Se scot din apă.
  7. Se pun bucățile de lebăr la presat între 2 planșete de lemn.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.


1 comentarii la Lebăr de casă