Cârnaţi de casă

6
ingrediente
Notă timp*: 2 zile

Ustensile necesare

mașină de tocat carne
mojar cu pistil
pâlnie
bol

Ingrediente

0 / 6 ingrediente
  • 1kg carne de porc
  • 1/2kg carne de vită
  • 1 căpățână usturoi
  • ardei iute roșu uscat și mărunțit
  • cimbru
  • 2-3 metri mațe porc spălate bine și curățate cu dosul cuțitului

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se toacă carnea prin mașina de tocat.
  2. Se curăță usturoiul și se pisează într-un mojar, cu ajutorul unui pisălog.
  3. Se amestecă într-un vas mai mare carnea cu usturoi, ardeiul iute, cimbru și sarea după gust.
  4. Se adaugă câteva linguri de apă și se frământă foarte bine.
  5. Se umplu mațele cu ajutorul unei pâlnii de cârnați.
  6. După ce ați format cârnații, îi dăm afară pentru 2 zile, ca să se usuce.
  7. Se consumă fripți la cuptor sau pe grătar.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.


1 comentarii la Cârnaţi de casă