Pişcoturi de şampanie

5
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

duiuri
poș patiserie
hârtie de copt
tavă de copt
tel
mixer

Ingrediente

0 / 5 ingrediente
  • 7 ouă
  • 250g zahăr
  • 250g făină
  • zeama de la o lămâie potrivită
  • 150g zahăr pudră

Preparare

0 / 6 pași
  1. Se freaca galbenusurile cu zaharul până devin spumă.
  2. Se incorporeaza faina si zeama de lamaie.
  3. Se bat spuma albusurile si se incorporeaza cu o lingura in compozitia de galbenusuri.
  4. Cu un ajutorul unei pungi cu dui in vârf se formeaza piscoturi pe o tava, in prealabil unsa si tapetata cu faina.
  5. Se presara cu zahar pudra si se coc  5 minute la 250 grade dupa care la 150 grade inca 10 minute.
  6. Peste piscoturile ferbinti se presara zahar pudra.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.