Tăiţei/Paste de casă

4
ingrediente
>9
porții

Ustensile necesare

vas mare
planșetă lemn
sucitor

Ingrediente

0 / 4 ingrediente
  • 1 ou
  • un praf sare
  • 1-2 linguri apă
  • 150g făină

Preparare

0 / 5 pași
  1. Se face un aluat tare dintr-un ou, un praf sare, apa si faina.
  2. Se intinde o foaie cat mai subtire si se lasa sa se usuce
  3. Se presara faina pe foaie (daca insa s-a lasat timp destul pentru ca foaia sa se usuce atunci nu se mai presara faina), se ruleaza si se taie taitei cat mai subtiri. Este de preferat sa fie subtiri daca folositi pastele in ciorbe/supe si mai late daca le folositi in mancaruri cu paste sau in lapte.
  4. Se clocoteste apa si se pun la fiert taitei.
  5. Se strecoara si se pun in ciorba, supa sau se pot folosi drept paste.
Ingrediente:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.